Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Mortal Kombat: Legacy

Αυτή η μίνι σειρά με έχει τρελάνει. Μου άρεσε πάντα το ΜΚ, αλλά τώρα που κάνανε κι αυτή τη σειρά με ηθοποιούς είναι ακόμη πιο πορωτική. Αν κατάλαβα από το τελευταίο επεισόδιο που είδα, μάλλον θα βγάλουν το ένατο και τελευταίο επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα. Κρίμα.

Νέο site underway

Σήμερα ξεκίνησα να φτιάχνω το νέο μου site. Η όλη ιδέα βασίστηκε στο γεγονός ότι έπρεπε να το κάνω έτσι κι αλλιώς, για την εργασία μου στη σχολή, αλλά σκέφτηκα ότι αφού το κάνω που το κάνω, ας το κρατήσω και ας το διαδώσω. Άστε που γενικά δεν είχα θεματολογία για το site και που θα μπορούσα να βρω καλύτερα θέματα, παρά από την καθημερινότητά μας;

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Dreamhack Championship


Μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας μεταξύ Counter Logic Gaming και Rick Solid στο League of Legends για μια θέση στο πρωτάθλημα Dreamhack που θα γίνει στη Σουηδία.

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

God of War

Κανονικά θα έγραφα ότι ξεκίνησα να παίζω το Ninja Gaiden. Αλλά ποτέ δεν είδα κάποια σημεία του God of War, διότι δεν είχα PS2 αλλά πήγαινα στον κολλητό μου και παίζαμε. Οπότε αυτός όποτε ήθελε συνέχιζε το παιχνίδι και εγώ δεν ήξερα τι συνέβαινε. Επομένως, μιας και έχω το God of War Collexction, ξεκίνησα το πρώτο.

Και μου βγήκε η πίστη ανάποδα! Ειδικά σε ένα σημείο, όπου πρέπει να περάσεις από κάτι ανεμιστήρες που κόβουν παϊδάκια. Δύο(2) ώρες το παίδευα. Δηλαδή αυτό με παίδευε. Αφού είχε αρχίσει να με πιάνει πονοκέφαλος! Αλλά το πέρασα αυτό το σημείο και βασικά είμαι αρκετά κοντά στο τέλος. Οπότε λογικά μέσα στη βδομάδα ή προς το τέλος της, θα έχω τελειώσει.

Ώρε, ακόμη πονάει το κεφάλι μου....

TR

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Tι τρομερός καιρός ήταν αυτός!!

Τι ήταν κι αυτό το σημερινό; Ξαφνικά, εκεί που ο καιρός ήταν ωραίος και ζεστός, άρχισε ξαφνικά να πετάει κάτι χοντρές σταγόνες και έσφιξε μια βροχή.... Κι όχι τίποτα άλλο, είχα μάθημα στις 3 το μεσημέρι.

Το ακόμη πιο γκαντέμικο ήταν πως μόλις βγήκα από το σπίτι για να πάω στη σχολή, τότε άρχισε το μπουρίνι. Αλλά ξέρω ποιος φταίει και γι' αυτό. Ο υπεύθυνος είναι ο μπουνταλάς αυτός. Δείχτε τον με το δάχτυλο και βρίστε τον όσο θέλετε. Θα κάνει ότι δεν ακούει, αλλά τον τσούζει γερά.

Αυτά για σήμερα. Αύριο έχω μια παρουσίαση για ένα άλλο blog που με έπρηξαν να το φτιάξω. Το περί ου ο λόγος blog είναι αυτό εδώ. Καλό φαίνεται και πάλι καλά που ο BigBoss μου βρήκε αυτήν την εικόνα, γιατί αλλιώς δεν φαινόταν καλά με αυτήν που είχα βάλει εγώ αρχικά.

TR

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Assassin's Creed Τέλος

Επιτέλους τελείωσα το Assassin's Creed. Εννοείται πως δεν έφτασα το 100% γιατί δεν μπορούσα να βρω όλες τις σημαιούλες που πρέπει να μαζέψω. Αλλά το παιχνίδι σαν ιστορία, τελείωσε.

Σαν παιχνίδι, εμένα μου άρεσε, παρά τα όποια κενά στην ιστορία και τις απορίες που αφήνει στο τέλος. Ακόμη και την εναλλαγή με το μέλλον/παρελθόν άντεξα, αν και θα το προτιμούσα να είναι συνεχής η ροή του παιχνιδιού. Τώρα περιμένω για το επόμενο μέρος, να δω πού θα το παίξω(κονσόλα ή PC) και πόσο καιρό θα μου πάρει. Γιατί για το πρώτο έκανα αρκετό καιρό να το τερματίσω.

TR

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

To δοκιμαστικό μου review

Αυτό είναι το δοκιμαστικό review που θα έγραφα. Είχα πει ότι θα έγραφα για το Ninja Gaiden, αλλά δεν είχα χρόνο να παίξω πολύ μέσα στο Σ/Κ και έτσι έγραψα για το Assassin's Creed, που το έχω σχεδόν τερματίσει. Αυτά έγραψα κι ελπίζω να κάλυψα όλους τους τομείς(βασικά ξέρω ότι δεν το έκανα σωστά).

Metallica-Battery

Ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Κυρίως λόγω του intro του. Απλά μαγικό. Και όπως έψαχνα να δω αν έχει δοκιμάσει κανείς να το κάνει cover, βρήκα αυτό.


Καλά ο τύπος είναι απίστευτος. Δεν έχω λόγια. Απλά απίστευτος. Όχι μόνο επειδή είναι δύσκολο το τραγούδι και θέλει πολύ ώρα και μελέτη για να το βγάλεις, αλλά επίσης διότι το κατάφερε και το έβγαλε σε πολύ καλό βαθμό και από όλες τις πλευρές. Εγώ αναρωτιέμαι μόνο ένα πράγμα: όταν το παίζουν live οι Metallica, πως στο καλό βγάζουν τις 4 κιθάρες του intro; Δεν είναι τόσοι!

TR

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ξεκινάω και βλέπουμε

Αύριο θα γράψω το πρώτο μου review για παιχνίδι. Συγκεκριμένα για το Ninja Gaiden. Θα μου πείτε ότι είναι ήδη παλιό και υπάρχουν πολλά reviews, αλλά εγώ θα γράψω δοκιμαστικά ένα review για να δούμε αν το κατέχω το άθλημα.

Επομένως, θα γράψω ένα αυτό κι αν κριθώ ότι είμαι καλός και στο να γράφω, εκτός από το να παίζω, τότε μπορεί να ξεκινήσω καριέρα ως συντάκτης για games. Ελπίζω να τα καταφέρω.

TR

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Άνθρωποι vol.2

Κι ακόμη μια μέρα τελειώνει με μια γεύση τσατίλας και θυμού. Ναι, άλλο ένα παιχνίδι στο LoL τελείωσε και κάποιος μου την έδωσε τόσο πολύ στα νεύρα, που αν τον είχα μπροστά μου θα του έκανα τη μούρη σόλα για παπούτσια.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως την έχουν δει μερικοί τύποι και νομίζουν ότι είναι και άρχοντες. Δηλαδή γιατί δεν μπορεί να καταλάβει κανείς ότι δεν είναι όλα ρόδινα στη γαμημένη τη λειτουργία που λέγεται "Ζωή"; Δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη(μπουγάτσα για κάποιους) και τον σκύλο χορτάτο(αυτόν με το μπλε κολάρο, το οποίο πάει πακέτο με μια κοπέλα που δεν είναι ακριβώς γνωστή μου). Θα έχεις και τα πάνω σου, αλλά θα έχεις και τα κάτω σου. Τώρα το πόσα θα είναι τα πάνω και πόσα τα κάτω, αυτό περνάει πολύ δύσκολα από το χέρι του καθενός. Συνήθως τα κάτω είναι περισσότερα.

Κι όμως υπάρχουν άτομα, που είτε αρνούνται, είτε είναι αρκετά ηλίθια-να το θέσω ευγενικά(τέλος πάντων)-ώστε να το καταλάβουν αυτό. Π.χ. ο φίλτατος Xin Zhao που είχα συμπαίκτη. ΟΚ φίλε, έκανες τα περισσότερα kills. ΟΚ, οι υπόλοιποι που παίζαμε δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Εγώ προσωπικά είχα lag και το ξεκαθάρισα από την αρχή. Αυτό όμως δεν σου δίνει το δικαίωμα ούτε εσένα, ούτε σε κανέναν άλλο να με αποκαλεί "noob" γιατί απλά αν ήμουν noob δε θα είχα φτάσει εκεί που έχω φτάσει. Και φυσικά με τέτοια εσωτερική κρίση, χάσαμε.

Και παραπονιόταν ο άλλος ότι τον βρίζαμε εμείς. Εγώ να ξεκαθαρίσω από τώρα τη θέση μου. Δε χρησιμοποιώ τη λέξη "noob" εκτός κι αν πρόκειται για άτομο που το έχω δει από κοντά και ξέρω τις κινήσεις του. Ποτέ δε χρησιμοποιώ τη λέξη αυτή σε τέτοιου είδους παιχνίδια ή γενικότερα. Το είπα αυτό όταν παραπονιόταν ότι εμείς τον βρίζαμε. Και μετά του έδειξα τη φωτογραφία αυτή, η οποία προέρχεται από το πιο επικό ματς που έχει παιχτεί ποτέ στο LoL. Λοιπόν, δε γίνεται να είναι όλες οι μάχες τέτοιου είδους. Υπάρχουν καλοί παίκτες και υπάρχουν καλύτεροι παίκτες. Κι ως γνωστόν, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Θέλουμε πλειοψηφία. Άι στον κόρακα με τους μυρωδιάδες!

Και στο τέλος, αφού είδε την εικόνα και με ρώτησε γιατί δεν έπαιξα έτσι και σήμερα, μου είπε ότι όλους τους έκανε report εκτός από μένα. Στα τέτοια μου κι εμένα! Εγώ τον έκανα report γιατί μίλαγε πολύ και έβριζε τους πάντες. Αν νομίζεις ότι θα ήσουν καλύτερος σόλο, να πήγαινες σε single-player παιχνίδι και όχι σε ομαδικό. Ρε με τον κάθε παπάρα που μπλέξαμε...

TR

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Heavenly Sword

Τελείωσε και το Heavenly Sword. Γαμώτο! Γιατί πρέπει να πεθαίνουν οι καλοί; Ειδικά άτομα σαν την Nariko.

Όσον αφορά το παιχνίδι, αν και δεν έχει τα απίστευτα γραφικά και artworks, όπως τα τελευταία παιχνίδια(βλ. Heavy Rain, Halo: Reach κλπ) είναι ομολογουμένως από τα κλασικά παιχνίδια που πρέπει να έχει παίξει κανείς. Ό,τι και να πείτε, το παιχνίδι είναι από εκείνα που σε καθηλώνουν. Όχι με τον τρόπο του Mass Effect, αλλά με έναν.....έτσι ξεχωριστό τρόπο. Από τα πρώτα, θα ήθελα να πω επίσης, που έχουν προσεγμένο voice acting. Σίγουρα θα το ξαναπαίξω, αν και μου έβγαλε την πίστη ανάποδα στο τελευταίο boss(όχι εσένα BigBoss), αλλά τελικά του πήρα τον αέρα και τον έκανα χαλκομανία. Κι αν δείτε και τον τρόπο που τον κάνεις χαλκομανία, θα σας πονέσει λίγο....

Επόμενο είναι το Assassin's Creed το πρώτο, το οποίο το έχω ήδη ξεκινήσει γιατί, δεν μπορούσα να βγάλω το τελευταίο boss από το Heavenly Sword και μέχρι να πάρω το laptop μου πίσω για να δω κάνα walkthrough, ήμουν στα πρόθυρα να αρχίσω να ξεριζώνω τα μαλλιά μου.

TR

Back to business

Επιτέλους σήμερα πήρα το laptop μου πίσω από το service που το είχα αφήσει την προηγούμενη Παρασκευή. Έλεος δηλαδή να το κρατάνε τόσον καιρό και να μου λένε στο τέλος ότι δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα. Τότε ρε παιδιά εγώ γιατί το έδωσα να το κοιτάξετε;!

Τέλος πάντων, σήμερα που το πήρα(είμαι ακόμη στη σχολή) κατάφερα να ξαναβάλω το League of Legends να κάνει εγκατάσταση. Ελπίζω μόνο να τελειώσει πριν ξεκινήσει το μάθημα που έχω. Κι ελπίζω το πρόβλημα που είχε το blogger(δεν εμφανίζονταν οι δημοσιεύσεις για όσους δεν το ήξεραν) να έχει διορθωθεί πλέον. Το λέω απλά γιατί δε θέλω να γράφω και να μην τα διαβάζει κανείς.

Όσον αφορά το gaming, περίμενα να πάρω το laptop πίσω για να μπορέσω να δω κάνα walkthrough για το Heavenly Sword. Έχω σκαλώσει και δεν μπορώ να το τερματίσω. Κόλλησα στο τελευταίο boss. Πολύ δύσκολο, πωρωτικό, αλλά δεν περνιέται με τίποτα ρε παιδιά.

ΟΚ, αυτά προς το παρόν. Μπορεί να ανεβάσω και κάτι άλλο αργότερα στη διάρκεια της μέρας.

TR

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Burning

Το έχω λιώσει κυριολεκτικά. Σήμερα έκατσα από το μεσημέρι και έπαιζα. Τερμάτισα το Prince of Persia: The Forgotten Sands και ξεκίνησα το Heavenly Sword με κάτι φίλους.

To Prince of Persia: The Sands με εξέπληξε λίγο το τέλος, νόμιζα πως θα είναι διαφορετικό. Αλλά ας μην κάνω spoiler σε αυτούς που τους ενοχλούν τα spoilers. Πάντως, έχω να πω ότι είχε αρκετούς γρίφους και ένα αρκετά καλό επίπεδο δυσκολίας για κάποιον που δεν έχει ξαναπαίξει Prince of Persia. To συνιστώ.

Το Heavenly Sword, αν και έχει αρκετά παλιά μηχανή γραφικών, έχει απίστευτη ιστορία. Με κατέπληξε το σενάριο του. Μέχρι τώρα είμαι στο Chapter Two. Έχω πωρωθεί πολύ όμως. Είναι σίγουρα από τα παιχνίδια που θα παίξω ξανά και ξανά. Είναι ήδη στη λίστα με τα αγαπημένα μου games.

Και το λιώσιμο θα συνεχιστεί και αύριο και μεθαύριο και το Σαββατοκύριακο κι έχει μέρες ακόμη....

TR

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Let the Games Commence!

Επιτέλους! Το δωμάτιο είναι (σχεδόν) έτοιμο. Έβαλα μέσα τηλεόραση, συνέδεσα το PS3, κότσαρα και κάτι τρομερά ηχεία 60 watt και άρχισα να παίζω. Απόλαυση. Μόνο αυτό το χαρακτηρίζει. Απόλαυση. Να κάθομαι στο ντιβανάκι και να λιώνω ώρες μπροστά στην 23άρα Full HD LED τηλεόραση. Πάλι καλά που βρήκα καλά εργαλεία και έφτιαξα το απόλυτο play room. Τώρα έχω να τελειώσω παιχνίδια..... Ήδη το Prince of Persia: The Sands of Time είναι in progress. Αύριο το κόβω να το έχω τελειώσει βασικά. Αλλά δεν ανησυχώ. Έχω ένα σωρό άλλα παιχνίδια να παίξω.

Μπορώ και με τους φίλους μου να μαζευόμαστε και να λιώνουμε στα games. Κι αν βρούμε κάνα που να παίζει co-op, ακόμη μεγαλύτερο λιώσιμο.

Αυτά για σήμερα. Κανονικά θα ανέβαζα μία φωτογραφία από το έπιπλο που έφτιαξα για να δείτε τη δουλειά που έκανα. Τώρα όποιος θέλει να δει και το τελικό αποτέλεσμα(δηλαδή το έπιπλο με την τηλεόραση, τα ηχεία και όλα τα παρεμφερή) θα πρέπει να είναι φίλος μου. Sorry guys.

BigBoss, Zaratoth, σας περιμένω να ρίξουμε λίγο ξύλο, ανάλογα και το παιχνίδι. Σας λέω θα τρελαθείτε με το πως έχω φτιάξει το δωμάτιο ρε παιδιά!

TR

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Βαριέμαιιιιιιιιιιιι

Το laptop μου είναι για check-up. Ακόμη και να το πάρω, το LoL το έχει απεγκατασταθεί λόγω βλακείας και δεν κάνει εγκατάσταση, δεν έχω ιδέα γιατί (το δοκίμασα πριν το δώσω για το check-up). Με έπιασε κι ένα μάλλον κρύωμα, εκτός κι αν είμαι αλλεργικός στο βερνίκι που έβαφα το έπιπλο που ταλανίζω εδώ και κάτι μέρες. Ο καιρός άρχισε ξαφνικά να είναι κρύος. Μια γυναίκα σωστή δε μπορώ να βρω.

Αυτά, θέλει κι άλλα πράγματα για να βαρεθεί κανείς; Όχι ότι δεν θα μπορούσε να είναι μακρύτερη η λίστα.

TR

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Καλό Ταξίδι Θανάση....

Αν και καθυστερημένα, θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για το άκουσμα του θλιβερού νέου, ό,τι ο Θανάσης Βέγγος απεβίωσε. Ένας από τους μέγιστους ηθοποιούς, προσωπικά ο αγαπημένος μου κι ότι καλύτερο υπήρξε ποτέ στο χώρο του θεάτρου.

Τα έργα του θα μείνουν αξέχαστα. Οι στιγμές γέλιου που πρόσφερε στο κοινό έχουν χαραχθεί τόσο βαθιά στο μυαλό μου, που δεν πρόκειται να αφήσω τίποτα να μου φύγει. Κι όμως ήταν ένας απλός άνθρωπος. Ο μόνος απλός άνθρωπος. Επιβλητικός μόνο με την παρουσία του. Κι όμως σε έκανε μόνο με μια του κουβέντα να σε έκανε να γελάσεις. Τέτοιος άνθρωπος. Τα έργα του, όσο γέλιο κι αν παρήγαγαν, μερικά ήταν τέτοια με τόσο βαθύ νόημα, που θέλοντας και μη αναγκαζόσουν να αρχίσεις να σκέφτεσαι τι ακριβώς θέλει να σου δείξει. Θα μείνει στο μυαλό.

Μέγιστος κι όμως απλός. Τέτοιος άνθρωπος θα ήθελα κι εγώ να γίνω. Καλό ταξίδι.

TheReaper

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Bin Laden is dead(?)

I see all the international media going carzy about this specific piece of news. There is quite the frenzy, I'd say, about it. But i still have my doubts.

Let's be reasonable. Bin Laden is one of the most notorious criminal around the world. You can't kill him just like that; it's not a walk in the park, it's an operation against a military genious. You can't just kill him.

Maybe the Americans, and I don't really care if they think I imply something, have created a greater disaster, which they wish to hide from publicity for the time being. So, they just shoot a fake announcement that THEIR greatest enemy is now dead, to cover that up. Obama even claimed that Laden's dead body is in their hands. Good American hands. And then they threw it over in the sea. Okay, let's face some facts here.

President Obama, to set off, said in his announcement that it is very important for them to treat the dead body the righteous way as Muslim would treat it before they burry it. So they dumped it in the sea. Riiiiiiiiiiiiiiight... We all know that Muslim people are progeny of Jack Sparrow and belong to the pirates' family. Oh wait! muslim people didn't live around the Caribbean. Damn! I'm wrong now. No wait! Obama is wrong! He said they lie about treating Laden's body the way Muslim people would.

Which brings us to the fact that American soldiers never actually claimed Laden's dead body. Which means that what Obama said in his announcement is only airtalk. So, to put everything in place, I don't doubt that there MIGHT have been a military operation in Abotabat, or whatever the area is called. It might even took place at Laden's compound. But he wasn't there. He definetly was abscent.

Another theory that confirms his abscense, is the fake photo that has been given to the public. That dead and extremely beat up man is not Bin Laden as proved by computer geeks(no offense). If Bin Laden was actually dead, then the American government was obligated to show a direct video from the battle scene, with all the disasters and the dead protagonist. But instead they gave a photo, which is most doubtfull. Honestly now. Take a look at that picture and say if you think that it's real. Just look at one spot: the teeth. If the supposed dead fellow was fighting before he died, then where are the stains on his teeth? No blood, teeth brighter that vanilla ice-cream... How am I supposed to believe this is Bin Laden's death proof?

My not so beloved Americans, you really screwed up big time with this one. Because from what my informers say(and they are more trust worthy than yours) your Secret Services already knew that Bin Laden WAS ACTUALLY DEAD ABOUT 5 YEARS AGO!!! I've been informed that you knew Bin Laden was suffering from kidney disease and then he died, something that was kept a secret. So the only thing keeping you in the area was actually....let's see..... Oh I found it! The oilrigs! And now that they all ran dry, you have no reason to stay there and pay all that upkeep for your soldiers. So you sat your asses down ad thought: "Hmmm, how can we withdraw but make it look like we had a reason to leave? How can we fool the whole world, so that they won't turn against us? There has to be a reason to withdraw the military presence without showing that we were there only for their oils." And then you came up with a fantastic plan. The extermination of your worst enemy. That plan might actually work if there weren't people like me, to eb always suspicious about your moves.

People of the world, wake up. This fake story will most likely lead to a new wave of terrorism against the innocent people the Americans want to protect. We can protect ourselves. We don't need people with bigger than our guns watching over us. The Americans should stay in America. Don't you see that what they sell is only farytales for little kids? Need I to remind you that both this economic crisis and the one of 1929 began from America?

PS: My information about the American Secret Services are not complete. Nor confirmed by others. But the group of informers that I keep contact with never missed one thing they told me. They are people whose trust I have obtained through my actions and who I trust blindly as well.

TR

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Επικό LoL

Χθες το βράδυ πιάσαμε με τους κολλητούς μου να παίξουμε League of Legends, το γνωστό παιχνίδι. Παίξαμε ένα πρώτο ματς, δε θυμάμαι πως πήγε, και το δεύτερο που παίξαμε ήταν πραγματικά επικό. Με όλη την έννοια της λέξης.

Ήμασταν 4 άτομα premade(Reaper[εγώ], Zaratoh, Big_Boss, Thunderhawk) και ένας τυχαίος, που μόνο τυχαίος δεν ήταν. Το παιχνίδι είχε τα πάνω και τα κάτω του. Παίξαμε καλά και οι αντίπαλοι παίξαν κι αυτοί πολύ καλά και το παιχνίδι έφτασε αισίως τη 1 ώρα και 32 λεπτά. Τελικά χάσαμε το ματς, αλλά όλοι ήμασταν τόσο καταευχαριστημένοι με την εξέλιξη και πορεία του παιχνιδιού, που κανένας από εμάς τους ηττημένους δεν ενοχλήθηκε. Ποια ranked παιχνίδια και βλακείες; Όπως πολύ σωστά έθεσε o πέμπτος συμπαίκτης μας, "and no stupid newbs(noobs) in this game".

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ, όπου υπάρχει και ένα screenshot της οθόνης μετά το τέλος του ματς.

Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αντιπάλους και τον πέμπτο συμπαίκτη μας, που μας προσέφεραν τόση ώρα απόλαυσης και ενθουσιασμού σε αυτό το παιχνίδι.

TR