Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

The Reaper is back...

Τέσσερις μέρες πήγα στο χωριό μου. Και ξεκουράστηκα και τη δουλειά μου έκανα και ένα φίλο αρραβώνιασα.

Συγκεκριμένα γι' αυτό το τελευταίο, πήγα σε κάτι αρραβώνες. Συνηθισμένο να το κάνει κάποιος. Αλλά εγώ το πήγα ένα βήμα παραπέρα. Πήγα σε αρραβώνα, ντυμένος για συναυλία των Blind Guardian! Πολύ γέλιο με τους φίλους μου. Τα μαλλιά τα είχα στυλ κοκοράκι, μακρυά βερμούδα και οι Blind Guardian φάτσα φόρα. Τι έλεγαν για μένα, δεν έχω ιδέα. Αλλά έτσι είναι. Αν ξαφνικά πας προσκεκλημένος κάπου που δεν το περιμένεις, τότε βάζεις κυριολεκτικά ό,τι έχεις. Κι εγώ μόνο αυτό είχα από "καλά ρούχα"(πουκάμισα έτσι κι αλλιώς δε φοράω).

Αυτά τα νέα από το μέτωπο. Τώρα γύρισα στην Αθήνα. Πολιτισμός, internet, καυσαέρια, πρεζάκια, δολοφόνοι.... It's good to be back!

TR

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΝΑΙ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω κατάφερα να περάσω το σημείο που είχα κολλήσει εδώ και καιρό στο Ninja Gaiden. Επιτέλους! Καιρός ήταν. Είχα βαρεθεί πια! Να δω παρακάτω πως θα συνεχίσω.

Το σημαντικό είναι ότι το δύσκολο κομμάτι (μέχρι τώρα πάντα) έφυγε. Πάμε γι' άλλα.

TR

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Τόσο κοντά κι όμως μίλια μακρυά....

Εγώ όσο και να το έχω βάλει σκοπό, αυτό δε λέει να γίνει. Ο λόγος για το Ninja Gaiden ακόμη μια φορά, το οποίο ακόμη πασχίζω να τερματίσω με νύχια και με...πλήκτρα.

Σήμερα κατάφερα να περάσω το σημείο που έχω μείνει από τον Μάρτη-Απρίλη και έφτασα μέχρι το boss. Ένα καλαμαροειδές τέρας. Ήξερα ότι με περίμενε γιατί έχω δει το walkthrough στο youtube. Αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία. Ο τύπος που έχει ανεβάσει τα walkthroughs του NG κι εγώ παίζουμε τελείως διαφορετικά. Εγώ ψάχνω να μαζεύω elixirs γιατί τα πατάω και δυο-δυο καμιά φορά πάνω στην ένταση. Εκείνος παίζει στο Easy(αλλιώς δεν εξηγείται γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στο επίπεδο δυσκολίας) και ούτε που τα χρειάζεται.

Αλλά που θα πάει; Θα το περάσω. Όπου να 'ναι θα περάσω εκείνο το σημείο. Αν θα προχωρήσω, αυτό είναι άλλο θέμα, καθώς έχω και μαι σχολή στην οποία χρωστάω κάποια μαθήματα και πρέπει να αρχίσω να διαβάζω. Τρία είναι, αλλά είναι αρκετά βαρβάτα. Αλλά κάτι θα κάνω και γι' αυτά.

TR