Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Touch Your Boobies

Είδα μια είδηση στο news247, η οποία με έκανε να αναρωτιέμαι αν πράγματι είναι σωστό να κατηγορούνται άνθρωποι για σεξισμό ή όχι. Ο λόγος, το παρακάτω βιντεοκλίπ, το οποίο έχει τον τίτλο Touch Your Boobies.


Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Fate/Stay Night

Εκτός του ότι με είχε ζαλίσει στην αρχή ο Zaratoth να το δω και του ότι το είχα αρχίσει αλλά το παράτησα για καιρό όμως έπρεπε να το δω γιατί το είχα αρχίσει, έχω να πω μερικά πραματάκια για το συγκεκριμένο anime.


Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ichiban Ushiro no Daimaou

Παρακολούθησα τη μικρή αυτή σειρά(μόλις 12 επεισόδια) και μπορώ να πω ότι, αν και δεν ήταν καμία υπερπαραγωγή, ήταν ένας τρόπος να περάσει η ώρα.


Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Οι Γερμανοί κατηγορούν την Ελλάδα για ρατσισμό!

Αυτό ακριβώς. Γιατί τους έκατσαν βαριά μερικά σχόλια που ακούστηκαν για τον αντικαγκελάριο(ελεϊνή η ορολογία που χρησιμοποιούν για τα αξιώματα-λες και είναι ακόμα κάνας μεσαίωνας) αλλά και για τους ίδιους. Αφορμή για να μας χαρακτηρίσει το περιοδικό Bild άλλη μια φορά ήταν η εξής φωτογραφία:


Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Tengen Toppa Gurren Lagann

Μόλις ολοκλήρωσα τη συγκεκριμένη σειρά anime. Μπορώ να πω ήταν αρκετά διασκεδαστική. Πραγματικά το απόλαυσα. Είναι και μια ταινία την οποία θα δω στο άμεσο μέλλον.

Εδώ είναι όλοι, μα ΟΛΟΙ οι χαρακτήρες που εμφανίζονται. Ακόμα και οι άκυροι.