Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

The Man from Earth

Sci-fi ταινία, όχι ιδιαίτερα μεγάλου μήκους, παραγωγής 2007, με όχι ιδιαίτερα γνωστούς ηθοποιούς. Είναι μια πολύ απολαυστική ταινία, αν και είναι και καλή και κακή ταυτόχρονα. Κινείται στο ίδιο μοτίβο της ταινίας K-Pax, η οποία είναι πολύ ωραία ταινία κατ' εμέ. Αυτή όμως έχει μερικά μειονεκτήματα παραπάνω από την K-Pax.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Fail και πάλι fail. Καλύτερα να γίνει ταινία το Little Big Planet. Αυτό το α-πα-ρά-δε-κτο δημιούργημα που επιθυμούν να το λένε ταινία και το γύρισαν και στο Hollywood πρέπει να καταργηθεί από τα box office και την ιστορία του σινεμά. 95 λεπτά καταστροφής του αμφιβληστροειδή μας, που ο κάθε χλέμπουρας αποκαλεί ταινία.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Και βγήκα στον πηγεμό....

Και μια βδομαδούλα τώρα είχα πάει προς Σέρρες-Θεσσαλονίκη μεριά. Σέρρες ήμουν σε ένα χωριό, δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο. Εκεί όμως που είδα πράγματα που με ενόχλησαν κατά κάποιο τρόπο, ήταν η Θεσσαλονίκη. Και με  ενόχλησαν γιατί στην Αθήνα, την "πρωτεύουσα" της σημερινής Ελλάδας (μην πω και του ΟΗΕ) η κατάσταση είναι πολύ, μα ΠΟΛΥ χειρότερη...

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Η Άχρηστη Πληροφορία της Ημέρας

Είχα ακούσει κάποια περίεργα πράγματα και είπα να τα ελέγξω για να είμαι σίγουρος. Αυτό είναι το πιο αστείο που βρήκα. Ως τώρα.



"Κασίδα" είναι μια δερματική ασθένεια που προκαλεί τριχόπτωση.


Μάλλον δεν του άρεσε.....


TR