Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Avengers: Earth's Mightiest Heroes, Hagure Yuusha no Estetica, Dakara Boku wa H ga Dekinai

Τελευταία είδα την ταινία Avengers(καιρός μου ήταν κι εμένα), ολοκλήρωσα μόλις σήμερα τη σειρά Haguure Yuusha no Estetica και περιμένω το τέλος της άλλης σειράς που λέγεται Dakara Bokuwa H ga Dekinai. Εντυπώσεις; Ανάλογα για τι μιλάμε.


Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Games of Strategy

Πρόσφατα μιλούσα με ένα στενό φίλο μου και του έδειξα το προφίλ που έχω στο Raptr. Είδε κάτι παιχνίδια αρκετά παλιά μεταξύ των οποίων και το Warlords Battlecry II. Ένα παιχνίδι στρατηγικής από την Ubisoft, χρονολογίας 2002, το οποίο παίζω μερικές φορές και στο παρόν. Και μετά δεν του άρεσε το Age of Empires Online, το οποίο επίσης ευλογώ κατά καιρούς. Τελικά φάνηκε το πρόβλημα να βρίσκεται στον γενικότερο πληθυσμό των strategy games.

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Άνθρωποι vol.11

Παρακολουθούσα εχθές τους Παρολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, πιο συγκεκριμένα την κολύμβηση. Βλέποντας αυτούς τους ανθρώπους, ένιωσα να σφίγγεται η καρδιά μου. Μπορεί να είμαι αυτός που είμαι (ό,τι κι αν είμαι), αλλά εξακολουθώ να έχω ανθρώπινες αδυναμίες και πάθη. Βλέποντας όλη τη δύναμη όμως που έβγαζαν κάνοντας κάτι που αγαπούν, πέρασαν διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου.